Koi Thaise Massage
-


Pedicure

Deze behandeling omvat een complete pedicure behandeling en kan aangevuld worden met extra verwennerijen. Desinfecteren van de voet, knippen van de nagels, verzorgen nagelomgeving en polijsten van de nagels, verwijderen van overtollig eelt, behandeling van ingroeiende nagels, voetencrème.

Manicure

Tijdens een manicure worden uw nagels en handen verzorgd. De nagels worden in model gebracht, de nagelriemen worden verzorgd en de nagelplaat wordt glad gemaakt.
Gel Polish combineert nagellak en gel tot een absolute must have. De Gel Polish hardt uit onder de UV lamp, de toplaag zorgt voor een absoluut hoogglanzende, krasvrije bescherming die 2 tot 3 weken lang blijft zitten. En dit allemaal op uw natuurlijke nagel! Ook geschikt voor op de teennagels. Wat ook erg prettig is aan de Gel Polish: u kunt met droge, prachtige nagels het salon uit. Geen gedoe met stoten en beschadigen doordat de nagels zijn uitgehard onder de UV lamp en dus meteen droog zijn. U kunt kiezen uit verschillende kleuren gel polish.


Pedicure basic - € 30
Pedicure + gellak - €40
Pedicure basis + Voetmassage - €45E-mailen
Bellen
Map