Koi Thaise Massage
-

ONZE DIENSTEN 

We zijn gespecialiseerd in:

- Thaise traditionele massage

- Olie massage

-  Rug, schouder, nek en hoofd massage

-  Voetmassage

- Duo massage

- Pedicure


Thaise traditionele massage

- Traditioneel Thaise massage, is een massage die zich richt op diepe ontspanning van spieren en weefsels. Voornamelijk worden ook de knieën en ellebogen gebruikt voor de massage om spierpijn te verlichten, na de massage voel je je heel ontspannen. Thaise massage is ook vergelijkbaar met een sport massage.

Olie massage

Olie massage is een ontspannende massage, het helpt het lichaam met een betere bloedcirculatie. De massagetherapeut zal zijn/haar handen en de olie gebruiken om uw lichaam te masseren. De Olie massage is een van de ontspannendste massages die er is.

Rug, schouder, nek en hoofd massage

-  Deze massages zijn hele specifieke massages, de massagetherapeut gebruikt specifieke technieken om de nek, schouders, rug en hoofd te masseren.

Voetmassage

Voetmassage is een massage die met de handen worden gedaan. In de voeten zitten bepaalde drukpunten die leiden naar organen en andere punten in het lichaam, na de massage kan dit zorgen voor een goed gevoel door het hele lichaam.

Duo massage

- De duo massage is een massage voor twee mensen, zodat jij en jouw partner/vriend(in) tegelijk een massage kunnen krijgen door twee van onze massagetherapeuten. 

Hoofd, Schouder, Rug en Voet massage

- Dit is een combinatie massage, die bestaat uit een hoofd, schouder, rug en voeten massage. Van top tot teen zult u helemaal relaxed zijn!

Pedicure basic

- Een pedicure is perfect om je voeten eens lekker te laten verwennen. Je voeten zullen weer zacht aanvoelen en je nagels zullen er verzorgd uitzien. De behandeling bestaat uit: reinigen van de voeten, eelt verwijderen, nagels knippen en vijlen. (basis geen kleuren)

Wil je ook een trendy kleur op je nagels? Met honderden kleuren om uit te kiezen, geeft het de perfecte finishing touch aan elke outfit. De pedicure basic kan uitgebreid worden met het aanbrengen van gellak. Voor de prijzen zie onder het kopje Informatie. 
Wij doen hier GEEN erotische massages!

E-mailen
Bellen
Map